Wand vibrator

Een wand vibrator, ook wel wand massager of massagestaaf genoemd, is een seksspeeltje voor intieme stimulatie. De wand vibrator is in eerste instantie ontworpen als massage apparaat voor stijve en pijnlijke spieren. Het design maakt het mogelijk om moeilijk bereikbare plekken te masseren. De wand vibrators hebben meestal een zachte, ronde kop en een flexibele nek. In de loop der jaren werd de wand massager gebruikt om de erogene zones te stimuleren. Daarna is de wand massager ook wel bekend geworden als de wand vibrator. Wand vibrators kunnen op diverse manieren gebruikt worden. Het is niet bepaald geschikt voor penetratie maar bedoeld voor oppervlakte-stimulering van lichaamsdelen zoals de clitoris, tepels, testikels, de penis of het perineum.


Voeding

Wand vibrators zijn in meerdere varianten verkrijgbaar. Massagestaven werken mogelijk op batterijen, (USB) oplaadkabel of met snoer. De versies wie werken op netstroom zijn meestal een stuk krachtiger.


Bediening

Afhankelijk van het type is bediening mogelijk via een pushbutton, schuifregelaar of via een app op een smartphone. Met de bediening kunnen meerdere standen worden ingeschakeld en kan de vibratie intensiteit geregeld worden.


Welke maten zijn er allemaal beschikbaar?

Maat wand vibrators Afmetingen

Maat 1 tot 3,5 cm 

Maat 2 3,5 tot 4 cm 

Maat 3 4 tot 4,5 cm 

Maat 4 4,5 tot 5 cm 

Maat 5 5 tot 5,5 cm 

Maat 6 5,5 tot 6 cm 

Maat 7 6 tot 6,5 cm 

Maat 8 6,5 tot 7 cm


Opzetstukken voor de wand vibrator

Er zijn vele verschillende opzetstukken beschikbaar voor een wand vibrator. Opzetstukken voor dames zijn voornamelijk voor G-spot stimulatie, massages, clitoris stimulatie en anale stimulatie. Voor mannen zijn er masturbator opzetstukken en opzetstukken om de P-spot te stimuleren. Zo zijn wand vibrators dus geschikt voor zowel vrouwen, mannen als koppels.


Wand vibrator online kopen

Wil jij een wand vibrator kopen? Je kunt bij Sexshop City jouw nieuwe wand vibrator volledig discreet bestellen en afrekenen. Bekijk het ruime assortiment wand vibrators in de webshop. Online bestellen bij SexshopCity.nl is veilig, anoniem en gemakkelijk. Indien je jouw bestelling op werkdagen nog voor 23:30 uur plaatst, wordt deze vaak al de volgende dag bij je thuisbezorgd!